Arco is een toonaangevende internationaal opererende meubelfabriek gevestigd in Winterswijk. In de loop van de jaren heeft Arco een specifieke identiteit opgebouwd en een eigen plaats verworven binnen de top van de moderne meubelindustrie. Naast eigen ontwerpen werken wij samen met een groeiend aantal externe ontwerpers als Bert Jan Pot, Jonathan Prestwich, Burkhard Vogtherr, Ineke Hans en anderen.

Kenmerkend voor onze collectie zijn een eigentijdse vormgeving en een grote aandacht voor bijzondere detaillering. Door de grote keuze uit verschillende houtsoorten en diverse andere materialen kunnen wij onze producten bovendien in hoge mate aanpassen aan individuele wensen van de klant.

In Arco’s visie is niet alleen het uiterlijk van een meubel van groot belang, ook de duurzaamheid, functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en verantwoorde materiaalkeuze zijn aspecten waaraan wij grote waarde hechten.

Ter versterking van onze afdeling Productontwikkeling zijn wij op zoek naar een: Product Engineer(m/v)

 

Takenpakket
De product engineer houdt zich bezig met het gehele ontwerp- en ontwikkelproces; van begeleiding in de ontwerpfase t/m het productieklaar maken van het product. Dit geldt voor zowel nieuwe producten als ook voor de doorontwikkeling van bestaande producten.

 

Persoonlijke bagage
Je beschikt over HBO werk- en denkniveau in de richting Industrieel Product Ontwikkeling.

De voorkeur gaat uit naar iemand met werkervaring binnen de meubelindustrie. Praktische ervaring en ‘met je handen te kunnen werken’ is hierbij een pre.

 

Je hebt ervaring in het werken met Solid Works en andere geautomatiseerde systemen, je bent analytisch en hebt goede communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als de Engelse taal (zowel in woord als in geschrift). Je bent in staat om kennis over te dragen op anderen en kunt zowel zelfstandig als in een team opereren.

 

Wat bieden wij?
Wij bieden een baan (parttime/fulltime) binnen een uitdagende lokale en internationale werkomgeving, waarin de sfeer wordt bepaald door vernieuwing en dynamiek. Je salaris hangt af van werkervaring en opleiding.

 

Hoe kun je reageren?
Je kunt je sollicitatie sturen naar de heer Bob Lebbink via email b.lebbink@arco.nl. Uiteraard kun je ook eerst meer informatie bij hem opvragen.