studio08

studio02

studio01

studio03

studio04

studio06

studio07

Vaste werkplekken en flexplekken te huur in De Pijp

Voor onze studio in de Pijp zijn wij, drie zelfstandige productontwerpers, op zoek naar medehuurders: zelfstandige (creatieve) professionals. Per 1 februari 2016 bieden wij vaste werkplekken en flexplekken in een ruime, lichte studio.

De studio ligt in een rustige straat midden in de Pijp, vlak achter Rialto en op loopafstand van de Albert Cuypmarkt en het Sarphatipark. Het karaktervolle souterrain is 170 m2 en heeft veel daglicht. Er zijn goed uitgeruste werkplekken en een ontvangstruimte waar je klanten professioneel kunt ontvangen, en brainstormsessies en skype/video-meetings kunt houden. Wij willen deze fijne ruimte delen met interessante creatieven waarmee we eventueel ook kunnen samenwerken.

 Faciliteiten

Twee grote ontvangst/presentatieruimtes, studioruimte met 12 werkplekken, een kleine werkplaats met kasten voor opslag, snel internet, printen, scannen, professionele presenteermogelijkheden, kvk-inschrijving en postadres, garderobe, toilet, centrale schoonmaak, keuken met vaatwasser en kookgelegenheid, lekkere thee, hele fijne espresso, cappuccino en latte macchiato,

 

Je medehuurders:

Willem van der Sluis / owner & productontwerperinfo@willemvandersluis.com

Jochem Faudet / owner & designer / Faudet-Harrison jochem@faudet-harrison.com

Jorre van Ast / productontwerper / creatief directeur jorre@jorrevanast.com

voor meer info, stuur een mail naar info@jorrevanast.com